Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 39-jarige vrouw uit Alkmaar ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Kanaalkade in Alkmaar. Rond 00:45 uur werd ze met haar fiets geschept ter hoogte van de Paardenmarkt.

De automobilist, een 29-jarige man uit Heerhugowaard, is daarna gestopt en terug gelopen naar het slachtoffer. Bij aankomst van de politie heeft hij zich meteen kenbaar gemaakt als bestuurder. Daarna is hij aangehouden omdat hij mogelijk onder invloed verkeerde.

De verwondingen van de vrouw bleken ernstig genoeg om ook een traumahelikopter te alarmeren, maar die is niet ter plaatse geweest omdat het ambulancepersoneel daar niet op wilde wachten. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De politie komt graag in contact met omstanders die getuige zijn geweest van deze aanrijding. De politie is te bereiken via het telefoonnummer: 0900-8844 waarbij het volgende nummer kan worden doorgeven ter referentie: 2020184701.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl