Heerhugowaard Centraal


In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken bij bedrijfsverzamelgebouw De Telefooncentrale aan de Koelmalaan in Alkmaar. De inbrekers verschaften zich toegang via de voordeur. Diverse units van huurders werden opengebroken.

In De Telefooncentrale zijn ook de studio en redactieruimte van Alkmaar Centraal en StreekStad Centraal gevestigd. Toen de inbrekers de deur van deze unit forceerden, ging een alarm af en werd de meldkamer van een beveiligingsfirma gealarmeerd. Deze zond direct een beveiliger en waarschuwde de politie. Toen de politie arriveerde, bleken de daders al gevlucht. Een zoektocht met een politiehond leverde niets op.

De politie deed zaterdagochtend sporenonderzoek. In het belang van het onderzoek willen de eigenaar en de politie nu geen nadere mededelingen doen over de inbraak en mogelijke buit. Op de redactie van Alkmaar Centraal worden geen zaken vermist. Uit andere units is wel gestolen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl