Heerhugowaard Centraal


Dinsdag twitterden de Bergense wijkagenten Vincent Beuling en Aletta Teerhuis over een bestuurder die vrijdagnacht, onder invloed van drank en drugs, een slagboom in de parkeergarage bij het Plein in Bergen vernielde en even later een ernstige aanrijding veroorzaakte in Alkmaar. Waarschijnlijk verwijst het duo naar de aanrijding op de Kanaalkade, waarbij een 29-jarige Heerhugowaarder een fietsster ernstig verwondde.

Een politiewoordvoerder kon niet zeggen of het om dezelfde man gaat. "Het onderzoek loopt nog, maar vermoedelijk zijn de incidenten inderdaad aan elkaar gekoppeld."

Die bewuste nacht reed een man rond 00:45 uur een 39-jarige fietsster uit Alkmaar aan op de Kanaalkade, ter hoogte van de Paardenmarkt. Toen de politie aanwezig was heeft de 29-jarige Heerhugowaarder zich gemeld als de verantwoordelijke bestuurder. Hij werd aangehouden omdat hij mogelijk onder invloed verkeerde.

Een traumahelikopter was opgeroepen, maar de vrouw was dusdanig gewond dat ambulancepersoneel niet wilde wachten en naar het nabijgelegen ziekenhuis reed. De politie doet verder onderzoek. Wie meer weet over de aanrijding op de Kanaalkade wordt verzocht 0900-8844 te bellen. Het zaaknummer is 2020184701.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl