Heerhugowaard Centraal


Van vrijdag 4 september 22:00 uur tot maandag 7 september 05:00 uur wordt er weer gewerkt aan de spoorbrug over de Westerweg (N242) nabij de Heerhugowaardse wijk Butterhuizen. Tijdens de werkzaamheden is de N242 afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Zuidtangent en Westtangent. Het fietspad is gewoon begaanbaar en er is doorgang voor openbaar vervoer en noodhulpdiensten.

Door meerdere aanrijdingen met te hoge vrachtwagens is de brug beschadigd geraakt. De aanrij- ofwel schrikbalken moeten worden vervangen en ook de twee bovenstoelen van de brugoplegging. Om die te kunnen vervangen wordt de hele brug 50 mm opgevijzeld. Verder is een van de dwarsdragers vervormd. De vervorming wordt weggesneden en vervangen door een reparatieplaat.

Er is dit weekend geen treinverkeer tussen Alkmaar en Heerhugowaard in verband met de sloop van NS-station Alkmaar Noord, dus er zijn geen vertragingen op de Zuidtangent.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl