Heerhugowaard Centraal


Vanaf maandag 7 september zal de rolstoelbus HugoHopper weer van deur tot deur rijden. De bus rijdt vanaf die dag doordeweeks van 09:00 tot 17:00 uur voor mensen in een rolstoel en eventueel een begeleider. De chauffeur draagt een mondkapje en handschoenen als hij of zij binnen HugoHopper binnen 1,5 meter komt van passagiers. Wie meerijdt is verplicht een eigen mondkapje te dragen.

Het overige deur-tot-deur-vervoer van HugoHopper is voor hooguit twee reizigers uit één huishouden. Voor hen is het dragen van een mondkapje niet nodig.

De organisatie roept op om alleen te reserveren als het echt noodzakelijk is, en om thuis te blijven als er verkoudheidsklachten zijn. Reserveren kan door één dag van te voren 072-7370217 te bellen. Meer informatie over bijvoorbeeld de geldende coronaregels zijn te vinden op hugohopper.nl.

De buurtbus Heerhugowaard-Langedijk (lijn 407) rijdt voorlopig nog niet. TNO doet op dit moment in opdracht van Connexxion onderzoek naar het besmettingsgevaar via aerosolen. Die uitkomsten moeten worden afgewacht.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl