Zaterdag 19 september van 12:00 tot 13:30 uur organiseert gymvereniging Sport in Uitvoering Heerhugowaard een open les acrogym. Deze les is voor meisjes en jongens van 5 tot en met 16 jaar.

Acrogym is een combinatie van turnen en acrobatiek waarin de gymnasten in teams met elkaar hun oefening doen. Behendigheid, balans, muziek, dans, zelfvertrouwen en vertrouwen in je teamleden zijn belangrijke elementen die terugkomen in deze sport. Volgens SiU maakt de combinatie van de jonge en oudere deelnemers de groepen uniek en creรซert het een fijne sfeer onderling.

De open les wordt gegeven door de vaste trainsters van de discipline. Uiteraard houdt de gymvereniging rekening met de coronarichtlijnen. Er mag รฉรฉn ouder per kind aanwezig zijn op een hiervoor aangewezen plaats. De les vindt plaats in gymzaal Focus aan de Umbriรซllaan. Voor aanmelden of meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op siu-heerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 1420x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/