Van 18 tot en met 27 september is het Nationale Sportweek. Ook in Heerhugowaard zijn in die periode allerlei activiteiten met als doel zo veel mogelijk mensen letterlijk in beweging te krijgen, op een manier die bij hem of haar past. Want dat is het motto van de sportweken.

Aan het programma in Heerhugowaard wordt nog gewerkt, maar een idee is om een scorekaart te maken: wie meedoet aan activiteiten kan punten scoren. Bij een volle kaart maken deelnemers kans op een gratis lidmaatschap van een sportvereniging naar keuze.

Er zijn al veel verenigingen die met activiteiten willen meedoen. Deelnemers aan de Nationale Sportweek kunnen in Heerhugowaard tijdens de Nationale Sportweek sowieso terecht voor badminton, tennis, voetbal, kickboksen, zwemmen, karate, squash, hardlopen en wandelen. Vrijdag 18 september, de eerste dag van de sportweek, staat een Night Run / Walk op het programma.

Meer info binnenkort op heerhugowaard.nl. (foto: Pixabay / Ryan McGuire)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl