Reiger Boys en hoofdsponsor ING blijven na zes succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken. Het contract is per 1 september verlengd. Voorzitter Dick Kuijl: "We zijn ontzettend blij met de verlenging van ons sponsorcontract met ING en kijken uit naar de komende jaren. En natuurlijk dragen wij graag bij aan de verdere ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in Nederland."

ING verlengt de contracten met meer dan 500 amateurvoetbalverenigingen en een belangrijk focuspunt daarbij is de verdere ontwikkeling van het meiden- en damesvoetbal. Minimaal 25 procent van het sponsorgeld wordt daaraan besteed, conform de doelstelling van ING en de KNVB. De ambitie is om 25 procent meer meiden en vrouwen aan het voetballen te krijgen, tot zeker 200.000 amateurspeelsters.

Steven Sedee, manager sportsponsoring ING: "We zijn er trots op dat we juist in deze tijd de amateurverenigingen kunnen blijven steunen. Zij zijn de basis van het Nederlandse voetbal. Het is belangrijk voor het succes van het meiden- en vrouwenvoetbal dat de amateurclubs hier ook hun rol in pakken. Zij hebben de kennis, kunde en faciliteiten in huis."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl