De politie Schagen heeft de verdachte aangehouden die vanuit een zilvergrijze Mercedes stationcar verkoopstalletjes langs de weg plunderde. Het onderzoek kwam in een stroomversnelling toen de man zaterdagavond werd betrapt in Schagerbrug en het kenteken op de Mercedes werd verspreid op Facebook.

Zondagmiddag werd de Mercedes diverse keren door burgers gespot, maar hij ontsprong steeds de dans. Zondagavond dook de auto opnieuw op in 't Zand. Een politieman wist de man daarna in zijn vrije tijd aan te houden.

De dief sloeg eerder toe in onder meer Egmond, Heerhugowaard, Heiloo, Heemskerk en Castricum. Bij een eerdere diefstal was ook al eens een kenteken doorgegeven van de Mercedes, toen bleek de zilvergrijze stationcar voorzien van valse kentekenplaten.

In de Mercedes werden goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Wie één van de producten herkent die niet zijn betaald, kan contact opnemen met de politie onder vermelding van referentienummer 2020196529.
Pin It
Bekeken: 2572x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/