Heerhugowaard Centraal


Eén op de tien jongeren in Nederland krijgt te maken met jeugdzorg of geestelijke gezondheidszorg. Professionals zien steeds vaker in dat bij het herstelproces het gezin en de omgeving van de jongere een belangrijke rol spelen. Gemeente Heerhugowaard laat via Facebook weten dat het de eerste gemeente is waarin het Model Beschermjassen wordt toegepast, een methode met bijzondere focus op (herstel van) familiebanden.

Op hoedeggzverandert.nl zijn podcasts te vinden over deze Beschermjassen en de verandering in de geestelijke gezondheidszorg. Op beschermjassen.nl staat dat de methode draait om inbedden en empoweren. Inbedden draait om geborgenheid, niet alleen bij familie of naasten, maar ook de eigen afkomst en culturele achtergrond. Empoweren gaat over de eigen krachtbronnen en het eigen oplossingsvermogen aanboren of versterken.

Meer informatie over Beschermjassen in Heerhugowaard is verkrijgbaar bij Christel Bosma via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl