Dagelijks bestuurslid Ruud Maarschall uit Petten vertrekt om persoonlijke redenen bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Binnen het dagelijks bestuur zit de 73-jarige Maarschall er namens Water Natuurlijk, dat in 2008 werd opgericht op initiatief van verschillende recreatie, natuur- en milieu-organisaties. Maarschall zat in het dagelijks bestuur sinds 2015.

Sinds 2019 had bij de belangrijke portefeuille financiën. Hij vertrekt met pijn in het hart. "Ik verlaat het hoogheemraadschap om persoonlijke redenen. Ik voel mij zeer betrokken bij de belangrijke maatschappelijke taken van het waterschap. Een waterschap dat middenin de maatschappij staat. We werken aan veilig, schoon en voldoende water, met oog voor mens en natuur. Daar heb ik mij ten volste voor ingezet”, aldus de hoogheemraad.

Maarschall neemt op 11 november afscheid. Water Natuurlijk draagt binnenkort een opvolger voor.
Pin It
Bekeken: 2865x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/