Het is weer een stuk schoner langs de Westerweg. Zaterdag, tijdens de World Cleanup Day, staken wethouders Nils Langedijk van Langedijk en Annette Groot van Heerhugowaard samen met een aantal vrijwilligers en een afgevaardigde van de provincie de handen uit de mouwen om zwerfafval te rapen langs dit deel van de N242. Er werd van alles aangetroffen in de bermen en de slootjes langs de weg, zelfs een oude printer. Alle deelnemers kijken tevreden terug op hun samenwerking en het resultaat.

Tijdens een woord vooraf, bij het Groene Huis van Camping Dijk & Waard, bedankten wethouders Langedijk en Groot alle deelnemers voor hun komst en benadrukten het belang van hun deelname: “Afval dat gaat zwerven is zeer schadelijk voor planten, dieren, de natuur en kan zelfs in de voedselketen terecht komen. Iedereen kan beginnen met het verschil maken. We zijn blij dat op World Cleanup Day inwoners, scholen en bedrijven, net als wij, zelf ook opruimacties hebben opgezet om onze gemeenten schoner te maken. We bedanken dan ook alle vrijwilligers voor hun inzet. Opruimen is heel belangrijk, maar voorkomen is nog beter. Daarom wordt er samen met de provincie ook steeds meer ingezet op bewustwording, zodat er uiteindelijk gedragsverandering gerealiseerd wordt.”

Deze opruimactie was een samenwerking tussen de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard en de provincie Noord-Holland.
Pin It
Bekeken: 1911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/