Heerhugowaard Centraal


De handbalderby KSV - Tornado staat altijd garant voor volle tribunes en een spannende handbalwedstrijd in de Hoofdklasse voor dames. Die volle tribunes is op dit moment echter een probleem... Er zijn door corona maar 50 kaarten voor Tornado en 50 voor KSV beschikbaar. De speelsters kennen elkaar persoonlijk en het publiek gaat normaal gesproken altijd 'flink tekeer'.

Om de fans aan beide kanten tegemoet te komen en er voor te zorgen dat toch zoveel mogelijk mensen de wedstrijd kunnen volgen heeft Heerhugowaard Centraal besloten de wedstrijd live uit te zenden via Televisiekanaal en Youtubekanaal van Halstad Centraal.

De wedstrijd is een uithangbord voor de sport, KSV en Tornado zijn als sportverenigingen goed vergelijkbaar en presteren al jaren op hetzelfde niveau. Hemelsbreed zit er ook maar een paar km tussen de thuislocaties. Bovendien spelen en trainen bij KSV spelers met een Tornado verleden en vice versa.  Vorig jaar won Tornado de eerste confrontatie en eindigde de tweede in een gelijkspel.

Het televisie kanaal van Halstad Centraal is te vinden op voorkeuzekanaal 42 van de Ziggo mediabox (Heerhugowaard, Langedijk) of op voorkeuze kanaal 47 op een digitale televisie. Kijken via Youtube kan via deze url: https://www.youtube.com/user/AlkmaarCentraal. Uiteraard is de stream ook te zien op de website halstadcentraal.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl