Heerhugowaard Centraal


Donderdag 15 oktober staan De Verleiders twee keer achter elkaar met een try-out van hun show 'Pandemiek' op het podium bij Cool in Heerhugowaard. Verwacht geen troosttheater, het is een vlijmscherpe komedie over risico, veiligheid en gehoorzaamheid.

Het is tijd voor een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 procent rijken daar gebruik van maken. De thema’s van De Verleiders zoals de zorg, het geldstelsel, miljardenleningen, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden.

De show begint om 19:30 en om 21:00 uur en duurt een uur en een kwartier. Kaarten kosten 29,50 euro. In verband met de aangepaste zaalindeling is maximaal twee kaarten per persoon te reserveren. De opstelling is voor duo's, maar op rij 8 zijn enkele stoelen. Meer informatie op coolkunstencultuur.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl