Heerhugowaard Centraal


In Heerhugowaard en Langedijk start deze week de actie ‘Zon op daken’. De actie biedt inwoners van beide gemeenten de kans om collectief voordelig zonnepanelen te kopen. Inwoners ontvangen een brief van de gemeente waarin de actie en samenwerking met regionale installateurs wordt uitgelegd.

Na aanmelding wordt vrijblijvend advies aangeboden. Als de mensen die zich hebben aangemeld het uiteindelijke aanbod accepteren, gaan de installateurs tot plaatsing van de zonnepanelen over. Ook kunnen deelnemers rekenen op teruggave van de btw. Een bij de actie aangesloten administratiekantoor helpt hierbij. Aanmelden kan tot 7 januari.

Voor geïnteresseerden organiseert het Duurzaam Bouwloket op 20, 21 en 29 oktober online bijeenkomsten. Aanmelden hiervoor kan eveneens via duurzaambouwloket.nl/actielangedijk en duurzaambouwloket.nl/actieheerhugowaard. (foto: Pixabay / Ulrike Leone)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl