Heerhugowaard Centraal


De optredens van de Riddles en Fatima Haring & Uptime in Poldermuseum Heerhugowaard zijn helaas afgelast, maar het concert van Edouard met Gerard Schipper op vrijdag 27 november staat voorlopig nog wel op de agenda.

De Frans-Nederlandse zanger-gitarist Edouard, chansonnier in hart en nieren, verhaalt zijn turbulente leven in zijn liedjesprogramma 'C’est ma route'. Hij is sinds 2010 professioneel podiumartiest en bezoekt doorgaans kleinere podia optredens. Edouard weet mensen te raken met zijn ontwapenende zangstijl en openhartige levensverhaal. Hij wordt bijgestaan door gitarist Gerard Schipper.

Het muzikale duo trakteert het publiek op bekende Franse chansons, eigen repertoire en Engelse- en Nederlandse liedjes. Tussen de liedjes door blikt Edouard terug op zijn verleden; op zijn jeugd met een drankzuchtige vader; op de kwetsbaarheid die hij daaraan overhield en op zijn eigen dieptepunt. Toch is “C’est ma route” geen somber verhaal, maar een melancholiek liedjesprogramma met een happy end.

Het optreden in Het Oude Gemaal duurt van 20:00 tot 22:00 uur. Meer informatie en kaartjes à 10 euro op poldermuseumheerhugowaard.nl. Overigens worden de kosten van de kaartjes voor de twee afgelaste optredens terugbetaald. (foto: edouardvdv.com)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl