Heerhugowaard Centraal


De afgelopen dagen zijn opnieuw twee inwoners van de gemeente Bergen aan het COVID19-virus bezweken. Ook een inwoner van Alkmaar behoort tot de nieuwste slachtoffers. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

In totaal zijn in de regio Alkmaar nu 79 mensen sinds maart gestorven aan het virus, waarvan 12 uit de gemeente Bergen, 32 uit Alkmaar, 7 uit de gemeente Langedijk en 9 uit Heerhugowaard. In heel Noord-Holland Noord staat de teller op 145 sterfgevallen door covid-19.

Het aantal ziekenhuisopnamen in de regio Alkmaar nam zaterdag nog toe met twee nieuwe coronapatiënten. Zondag kwamen er geen nieuwe coronapatiënten binnen. In totaal zijn er in deze regio sinds medio maart 166 ziekenhuisopnames door het COVID19-virus geteld.

Vanaf vandaag assisteren zes medisch geschoolde medewerkers van Defensie bij zorgcentrum Oudtburgh in Bergen. De bijstand brengt verlichting onder het zorgpersoneel van Oudtburgh, waar veel medewerkers thuis zitten omdat ze zelf positief zijn getest op het virus.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl