Vanaf 2 november zijn busreizigers in regio Noord-Holland Noord weer van harte welkom via de voordeur. Connexxion plaatst schermen tussen de chauffeurs en het looppad. Instappen gebeurt voor, uitstappen achter. Zo kunnen reizigers makkelijker afstand houden en verbetert de luchtcirculatie in de bus. Bovendien kunnen reizigers weer een kaartje kopen bij de chauffeur.

Wel blijft de voorste rij stoelen buiten gebruik, mogen staande reizigers nog binnen 1,5m van de chauffeur staan en is een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Met de komst van het scherm vervalt maandag het onder volwassen begeleiding gratis reizen voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Voor hen is het Kids Dagkaartje van  1 euro, verkrijgbaar bij de chauffeur.

Vanzelfsprekend wordt blijft de busvervoerder contactpunten extra reinigen. De buurtbussen zullen pas later weer rijden vanwege de aanpassingen die nog uitgevoerd moeten gaan worden.
Pin It
Bekeken: 2161x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/