De recherche van Heerhugowaard heeft een 18-jarige Alkmaarder aangehouden in verband met de beroving van drie jongens op maandag 7 september op het Coolplein. De verdachte is ingesloten en verhoord. De recherche zet het onderzoek voort, de overval werd gepleegd door twee jongemannen.

Die bewuste avond werden drie jongens op het Coolplein door twee jongemannen op een scooter beroofd. Het tweetal sprak de jongens aan en eisten geld. Toen ze dat niet kregen, namen ze onder bedreiging van geweld de smartphones en een dure merkjas af van de jongens. Daarna reden ze op de scooter weg.

De politie had om 20:37 uur een Burgernet-oproep verspreid om uit te kijken naar twee donkere jongens op een blauwe scooter met geel kenteken. Een van de jongens had een gouden tand, de ander droeg een zwarte Northface jas. Om 20:47 uur volgde een correctie: het ging om licht getinte jongens. Later werd gemeld dat het tweetal niet meer was gevonden.
Pin It
Bekeken: 1472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/