Centrumwaard krijgt de komende jaren een facelift zodat het er prettiger wonen, winkelen en verblijven is. Eind september startte gemeente Heerhugowaard een participatietraject met vier digitale bijeenkomsten, waarin veel aangedragen en besproken is. Als vervolg worden van maandag 2 november tot en met vrijdag 6 november vier digitale inloopsessies gehouden.

Op eerste bijeenkomsten zijn drie vragen aan de aanwezigen gesteld: Waarom is een vitaal Centrumwaard belangrijk? Wat is er nodig voor een vitaal Centrumwaard? Wat kunt u daaraan bijdragen? Hoe de avonden verliepen is na te lezen op heerhugowaard.nl en een impressie is gegeven in de bijgevoegde afbeeldingen.

"Graag nodigen wij alle inwoners en ondernemers in het plangebied, uit om te kijken of u zich hier in herkent", geeft de gemeente aan. "Misschien heeft u nog aanvullingen of andere ideeën hierop en dat willen we graag van u weten! Geef het direct aan ons door."

De inloopavonden via Zoom zijn maandag van 19:30 tot 21:00 uur, dinsdag van 15:00 tot 16:30, woensdag van 19:30 tot 21:00 uur en vrijdag van 15:00 tot 16:30 uur. Aanmelden gaat via de betreffende webpagina op heerhugowaard.nl. Voor vragen kan gemaild worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De thema’s en eventuele aanvullingen worden in november in groepen verder uitgewerkt. Belangstellenden kunnen zich aanmelden. Begin 2021 wordt de uiteindelijke gebiedsvisie aangeboden aan de gemeenteraad, daarna worden de ideeën met bijdrage van inwoners en ondernemers in concrete plannen omgezet.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl