Heerhugowaard Centraal


Al enkele jaren verzamelt Voedselbank Langedijk cadeaukaarten die de Postcodeloterij in november aan haar leden uitdeelt. Met de kaarten worden boodschappen gekocht bij de AH, als welkome aanvulling op de voedselpakketten. Dit jaar is door corona anders. Dit jaar heeft de voedselbank ze eigenlijk gewoon hard nodig.

De voedselbank ziet de voorraden snel slinken omdat er vanwege corona geen inzamelingen bij supermarkten worden gehouden. Bij dezen dus een oproep aan leden van de Postcodeloterij om met hun cadeaukaart hun minderbedeelde medebewoners een steuntje in de rug te geven.

Het adres van de Voedselbank Langedijk is Broekerwerf 3, 1721 PC in Broek op Langedijk, maar per dorpskern is er ook een inzamelpunt:  Lourens Bogtmanstraat 12 in Oudkarspel, Oosterstraat 38 in Noord-Scharwoude, Kastanjelaan 36 in Zuid-Scharwoude, Dorpsstraat 159 in Broek op Langedijk en Veldregel 7 in Sint Pancras.

Meer info via voedselbanklangedijk.nl en 06-15274567.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl