Winkeldieven hebben afgelopen weekend twee keer toegeslagen in het Heerhugowaardse winkelcentrum Middenwaard. De dief die zaterdag begin van de avond werd betrapt wist te ontkomen en ook het dievenduo dat op zondag toesloeg ontglipte, ondanks zoektochten en de inzet van Burgernet.

Zaterdag om 17:43 uur verspreidde de politie een Burgernet-bericht met het verzoek om in de omgeving van het Parelhof uit te kijken naar een licht getinte man van 20 tot 25 jaar oud, tussen de 1,70 en 1,75 meter lang en slank. Hij was volledig in het zwart gekleed. Ondanks de zoektocht en het bericht werd in het daaropvolgende uur geen verdachte aangetroffen.

Zondag om 17:10 uur vroeg de politie Burgernetters om in de omgeving van Middenwaard uit te kijken naar twee jongens van 16 tot 18 jaar oud. Een van de twee is zo'n 1,75m lang en heeft zwart krullend haar. Hij droeg een blauwe jas met zwarte broek en ging er vandoor op een mountainbike. De ander droeg een grijze Adidas-jas en was op een stadsfiets.

Wie informatie over de winkeldieven heeft, wordt verzocht 0900-8844 te bellen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl