Museum BroekerVeiling werkt samen met gemeente Langedijk aan een toekomstvisie, zodat het museum over de historie van de omgeving kan blijven vertellen. De gemeente nodigt inwoners uit om mee te denken over de toekomst van het museum. Dat kan onder andere tijdens een online bijeenkomst op maandag 23 november tussen 20:00 en 22:00 uur.

Door de coronacrisis zit het museum in zwaar weer, ondanks initiatieven om nog wat inkomsten te genereren en financiële steun vanuit de provincie en de gemeente. Voor een gezond museum op de lange termijn is een visie nodig, en dat gaat niet alleen om geld maar ook om verandering en vernieuwing. De gemeente vroeg Studio Louter om een nieuw museaal concept te maken, aan de hand van ideeën en behoeften van inwoners.

Het museum en het Oosterdelgebied tonen een belangrijk verhaal over Langedijk en omgeving. De gemeente wil deze identiteit meenemen in de fusiegemeente Dijk & Waard. Temeer omdat het gebied centraal in de toekomstige gemeente ligt. De BroekerVeiling wil daarin een modern en open museum en een ontmoetingsplek zijn voor de omgeving en bezoekers van buiten de regio.

Meer informatie en aanmelden via gemeentelangedijk.nl/Inwoners/.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl