Heerhugowaard Centraal


Een 25-jarige man uit Heerhugowaard probeerde woensdag in Spanbroek een inwoonster van haar telefoon te beroven, maar de 46-jarige vrouw wist te ontkomen en de politie te bellen. De gevluchte straatrover werd in een weiland gevonden, waar hij nog van alles probeerde om niet ingerekend te worden, maar tevergeefs.

De vrouw reed rond 13:45 uur over de A. Commandeurlaan, toen een man haar benaderde. Hij zei iemand te moeten bellen en vroeg om haar mobieltje, maar ze wilde niet meewerken. De man probeerde de deur open te trekken, maar de vrouw kon snel wegrijden en 112 bellen. De straatrover ging er te voet vandoor richting de A.C. de Graafweg (N241).

Tijdens de zoektocht zagen agenten de man in een weiland tussen de N241 en Sijbekarspel en gingen te voet achter hem aan. Toen de verdachte door kreeg dat hij niet kon ontkomen, is hij weerbarstig in de sloot gesprongen. Agenten zijn de sloot in gegaan en hebben de verdachte na een hevige worsteling in kunnen rekenen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl