Cool in Heerhugowaard heeft vanwege de coronaregels een reeks voorstellingen en optredens verplaatst of geannuleerd, maar De Aimabele Schoften komen gewoon optreden. Sterker nog, ze staan donderdagavond 3 december twee keer achter elkaar op het podium met hun show 'Wijncabaret'.

De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven en daar hoort een goed glas wijn bij. ‘Ik drink nooit meer dan genoeg voor me is’ is hun motto, en dat zij over dit goddelijke vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet zo verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten; een ode wordt zo maar gevolgd door een afkraker. Er zijn verhalen, muziek en wijze lessen over wijn, Frankrijk komt aan bod en er is een fles te winnen.

De optredens op 3 december beginnen om 19:30 en 21:30 uur. Kaarten kosten 18,50 euro en zijn te koop via coolkunstencultuur.nl. Vanzelfsprekend volgt het theater de corona-richtlijnen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl