De politie van Breda heeft een 32-jarige inwoner aangehouden tijdens illegale verkoop van vuurwerk. Een 36-jarige man uit Heerhugowaard had nou net de pech dat de aanhouding werd verricht bij een transactie met hem. Hij had meerdere dozen siervuurwerk in zijn auto gezet, naar eigen zeggen gekocht voor 600 euro. De Heerhugowaarder is ook aangehouden.

De 32-jarige verdachte bood op internetsites vuurwerk te koop aan en verkocht deze vanuit zijn bestelauto. De politie kwam hem op het spoor en wist hem aan te houden tijdens een transactie. De Heerhugowaarder had net zes dozen met siervuurwerk, zogenoemde cakes, in zijn auto gezet. Hij had er naar eigen zeggen 600 euro voor betaald.

In de bestelauto van de handelaar zat ook vuurwerk. Thuis had hij nog meer liggen, en nog enkele zelfgemaakte pijpen met explosief materiaal. Vanwege die vondst is de EOD ingeschakeld. De pijpbommen zijn voorzichtig meegenomen en op open terrein vernietigd. In totaal is 480 kilo vermoedelijk buitenlands materiaal in beslag genomen.

Verder werd een kilo hennep en vals geld gevonden, het gaat om enkele valse briefjes van 50 euro. Tijdens de huiszoeking is ook de 30-jarige partner van de Bredanaar aangehouden.
Pin It
Bekeken: 1446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/