Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


Donderdagochtend zijn medewerkers van het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar verrast met appeltaart. HorecaTraders uit Heerhugowaard wilde hen belonen voor hun harde werk in deze zware tijd en gaf Bakkerij Mens in Alkmaar opdracht om ruim 500 appeltaarten te bakken en af te leveren bij hoofdingang.

"Wij willen de zorg bedanken voor alles dat ze de afgelopen periode gedaan hebben met de coronatijd, in deze bizarre tijden", zegt Mustafa Sancaktar van HorecaTraders, een bedrijf dat horeca-apparatuur levert. "Het is een klein gebaar richting de zorgmedewerkers."

"Het personeel van het ziekenhuis was verrast en blij", vult Suat Sancaktar vult aan aan. "Het mag duidelijk zijn dat Mens heel goed gebak heeft. Ik hoop dat ze ervan genieten."

"Ja, natuurlijk fantastisch", reageerde Sonja Frinking van het ziekenhuis. "We doen erg ons best om de zorg op poten te houden en dit helpt zeker. Dat we er lekker van kunnen smullen."

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl