Twee jaar geleden zijn Jolanda ter Woorst en Marloes De Lange aan de Deimoslaan in Heerhugowaard Speelotheek De Zusjes begonnen. Het is een vrijwilligersinitiatief dat zich vooral richt op speelgoed voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Dat kunnen kinderen zijn, maar ook volwassenen en ouderen.

Het speelgoedassortiment wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd en nu is ook de speelotheek zelf aan de volgende stap toe. Daarom wordt er gezocht naar extra vrijwilligers om een grotere groep klanten te kunnen bedienen. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit de inname en uitgifte van speelgoed en het reinigen daarvan, maar ook het adviseren van de klanten hoort erbij.

De Zusjes is vier dagdelen per week open: maandagochtend, dinsdagavond, woensdagmiddag en donderdagmiddag. Wie meer wil weten of interesse heeft kan contact opnemen met vrijwilligerscoördinatie Margot via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bellen naar 06-23995864. (foto: Pexels/Maria Georgieva)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl