Heerhugowaard Centraal


Voor het zevende jaar op rij helpt de Lionsclub Alkmaar Phoenix de Voedselbank Alkmaar e.o. met het inzamelen van Douwe Egberts ‘koffiepuntjes’. Begin volgend jaar verzilvert het koffiebedrijf de waardepunten in koffie en doet daar zelf nog pakken bij. Vorig jaar leverde de actie ruim 2.800 pakken koffie. De 120 Lionsclubs in het land kregen gezamenlijk 134.000 pakken bij elkaar.

Mede door corona doen steeds meer gezinnen een beroep op de Voedselbank. De Voedselbank Alkmaar e.o. ondersteunt hen met een wekelijks voedselpakket, maar daar zit maar af en toe een pak koffie bij. Een pak koffie is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

Lionsclub Alkmaar Phoenix heeft inzamelboxen geplaatst in AH De Mare, AH Hoefplan, AH Oudorp, Bibliotheek Centrum, Deen De Mare, Jumbo Paardenmarkt, Jumbo Muiderwaard, Jumbo Daalmeer, Voedselbank Alkmaar en Zonneveld Groente en Fruit aan het Varnebroek. In Bergen staan boxen in de AH en de Deen, en in Schoorl in de Jumbo. Ook in Heerhugowaard, de Egmonden, Heiloo, Limmen en Akersloot zijn inzamelboxen te vinden. (foto: Kees Scharringa)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl