Ook de winkeliers in Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard gaan zwaar gebukt onder de lockdown. Juist in december worden vaak veel inkopen gedaan, maar met de deuren gesloten blijft de omzet ver achter. Daarom is de Kerstbezorgservice Middenwaard in het leven geroepen. Op middenwaard.nl/kerst is een lijst te vinden met deelnemende winkeliers.

Grote webshops zijn makkelijk om te gebruiken, maar spoedige bezorging is in deze periode niet gegarandeerd. Bovendien worden vele lokale winkeliers zo gepasseerd en die hebben de inkomsten veel harder nodig. Wie juist graag bij hen kerstinkopen wil doen kan terecht op de websites of webshops die bij de meeste winkels op de lijst vermeld staan, of in folders kijken en dan een bestelling per mail of telefoon doorgeven. De lijst wordt telkens bijgewerkt.

De bestelling wordt ingepakt en gratis thuisbezorgd. De Kerstbezorgservice duurt tot en met donderdagochtend 24 december.
Pin It
Bekeken: 1408x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/