Heerhugowaard Centraal


Een automobilist is dinsdag rond 11:15 uur gewond geraakt op de N242 toen hij naar de andere weghelft schoot en daar hard tegen de vangrail klapte. Het ongeluk gebeurde onder het viaduct van de Nieuwe Schermerweg in Alkmaar en zorgde nog eens voor twee kop-staartbotsingen tussen tegenliggers op weg richting de A9. Bij de ene botsing waren drie auto's betrokken, bij de andere twee. In totaal zijn drie betrokkenen naar het ziekenhuis gebracht.

Brandweer, politie, ambulances en een traumahelikopter waren opgeroepen om hulp te verlenen. De weghelft werd ter hoogte van het ongeval volledig afgesloten voor verkeer. De man die tegen de vangrail reed, was volgens een getuige mogelijk onwel geworden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Meerdere mensen die betrokken waren bij de aanrijdingen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Daarvan zijn er twee naar het ziekenhuis gebracht.

Een berger heeft meerdere auto's afgevoerd. De ravage zorgde voor een lange file in de richting van de A9. De vangrail behoefde reparatie. Weginspecteur Albert meldde rond 13:30 uur via Twitter dat de weghelft weer was vrijgegeven. Tot die tijd werd verkeer omgeleid via de westzijde van de ring van Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl