Heerhugowaard Centraal


De distributie van mondkapjes onder mensen met een laag inkomen in Langedijk en Heerhugowaard is, op enige vertraging na, goed verlopen. Halverwege december zijn 1.570 mondkapjes per twee stuks verspreid onder houders van de MeedoenPas en de Huygenpas. Dit blijkt uit een raadsmemo. Daarnaast zijn in diezelfde periode setjes van vijf mondkapjes verstrekt aan huishoudens die zijn aangesloten bij de voedselbanken in beide gemeenten.

Medio november werd een motie aangenomen om voor 1 december mondkapjes te verdelen onder pashouders en uitkeringsgerechtigden. Kort daarop bood BS&F Gemeentepolissen verbonden gemeenten aan om mondkapjes gratis te verstrekken aan organisaties als voedselbanken. Langedijk en Heerhugowaard maakten daar dankbaar gebruik van.

De mondkapjes voor pashouders komen van het bedrijf dat mailings voor Halte Werk voor de MeedoenPas en de Huygenpas doet. Het bedrijf bood mondkapjes voor 2 euro per stuk aan. De gemeenten namen voor 3.140 euro aan mondkapjes af. (foto: Pexels / Anna Shvetz)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl