Politie Heerhugowaard is op zoek naar getuigen van vernielingen aan geparkeerde auto's op de Zuidwijkring tijdens oud en nieuw. De vernielingen werden tussen 03:35 en 04:15 uur gepleegd door drie of vier personen. Sommigen van hen droegen een rugtas.

Wie meer denkt te weten over de vernielingen of camerabeelden heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Gedupeerden worden verzocht aangifte te doen. Dat kan via politie.nl/aangifte. Het zaaknummer is 2021000350.

Op Facebook zijn vele reacties op de oproep. Waar de politie het heeft over de Zuidwijkring 42 tot met 89, melden volgers vernielingen aan auto's op andere delen van de ring, het Rosa Spierplantsoen vlakbij, en ook de Lagedijk die niet veel verderop ligt. Daarnaast zijn er volgers die vermoeden de daders al eerder in de weer te hebben gezien met zwaar vuurwerk.
Pin It
Bekeken: 1787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/