Een drugsdealer is zaterdagmiddag in Heerhugowaard aangehouden, nadat de politie van een wantrouwende melder had vernomen dat er een man al enige tijd in zijn geparkeerde auto zat. Zijn handeltje en zijn auto zijn in beslag genomen, de recherche doet nader onderzoek.

Eenmaal ter plaatse troffen agenten de man, met naast zijn auto op straat drie drugsverpakkingen. In de auto zagen de agenten nog meer wikkels liggen. De man is daarop aangehouden en zijn drugs, gsm's en auto zijn in beslag genomen, net als de spullen om drugs te prepareren, te gebruiken of in te bewaren.

De Cobra 120's zijn overigens erectiepillen met een hoge hoeveelheid werkende stof. Hunters Coffeeshop heeft een vestiging in Haarlem, in Zandvoort en zeven in Amsterdam. (foto: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 1650x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/