In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken bij Stammis Horeca Verhuur in Heerhugowaard. Bij drie binnen geparkeerde vrachtwagens zijn zijruiten ingetikt en de dader heeft tankpassen geskimd. Dat laatste werd duidelijk toen er zondagochtend voor honderden euro's diesel was getankt bij Firezone Moerdijk. Eigenaar Arjan Groen heeft foto's en video's van de inbraak op Facebook geplaatst om de pakkans te vergroten.

Een lichtkleurige auto, het lijkt een VW Polo, komt aanrijden. De bijrijder stapt uit en de 'getaway driver' keert om. De inbreker klimt over het hek, breekt in en tikt bij drie vrachtwagens zijruiten in om zich toegang te verschaffen. De man is fors gebouwd en heeft een baard. Dat er voor zoveel geld getankt is doet vermoeden dat de daders zelf een vrachtwagen hebben.

Iemand van Haarlemmermeer Transport reageerde op het bericht van Stammis Horecaverhuur. Op zijn bewakingsbeelden is te zien hoe vermoedelijk dezelfde daders in dezelfde auto (zilverkleurig) toesloegen bij een buiten geparkeerde vrachtwagen.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl