00:00
55
00:00


Het plezier spat er van af nu de opgekropte energie zich eindelijk een weg naar buiten kan banen. Outdoorpark Alkmaar heeft wederom de deuren wagenwijd openstaan voor de jeugd van acht tot twaalf. En waar het park tijdens de eerste lockdown nog opvallend leeg was, is nu sprake van een gezellige en veilig geplande drukte.

"We doen het in blokken van anderhalf uur met maximaal 64 kinderen die even lekker kunnen uitrazen onder begeleiding van een instructeur", zo laat Tom Leering van het outdoorpark Alkmaar Centraal weten. "Ze zitten binnen. En dat is niet alleen voor de kinderen vervelend, maar ook voor de ouders waarvan er heel veel thuis moeten werken. Hiermee creëren we toch even twee uurtjes rust thuis."

Maar ook bij de deelnemende kinderen valt het gratis initiatief in zeer goede aarde. "Ik heb al een tijdje niet meer zo lekker geklommen en zo, en toen kwam mijn tante hiermee." en "Ja, heel leuk. Je hebt nu toch iets anders om te doen dan binnen zitten. Je gaat je dan toch vervelen." laten een aantal deelnemertjes weten. Waarbij de laatste door een vriendin wordt aangevuld met: "Dit is ook gewoon een hele leuke manier om buiten te spelen!"

Deze week zitten alle sessies vol, maar voor komende week is er nog wel ruimte. Aanmelden is verplicht. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Outdoorpark Alkmaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl