De Heerhugowaardse schrijfster José Kruijer is met haar nieuwste boek 'De Weddenschap' door naar de finale van de verkiezing Beste Nederlandse Vrouwenthriller 2020. De schooljuf van De Zonnewijzer staat met haar derde thriller sowieso al in de Top 10. De volgorde wordt bepaald met een tweede stemronde. Deze ging maandag van start en duurt tot en met zondag 24 januari. Stemmers maken kans op een mooi boekenpakket.

Het is niet de eerste keer dat José in de Top 10 van Nederlandse vrouwenthrillers eindigt. Met haar debuut 'Verzwegen' uit 2017 veroverde meteen al de tweede prijs. Deze thriller speelt zich af in de binnenstad van Alkmaar en haar tweede boek 'Manzanilla' heeft Schoorl als toneel. 'De Weddenschap' werd op 30 oktober gelanceerd en speelt zich af in Heiloo en Friesland. Na de eerste ronde stond het boek op de achtste plek, dus José kan nog wel een steuntje in de rug gebruiken.

Stemmen kan via vrouwenthrillers.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl