Eind vorig jaar is de oude brug in Veenhuizen over de Langereis vervangen. De brug was te laag en bood geen doorgang voor grotere boten die Opmeer wilden bereiken. De nieuwe brug kent een hoogte van tussen 2,30 en 2,40 meter, waardoor de vaarroute Rustenberg-Verlaat voor vaarrecreanten is verbeterd.

Op dit moment is de brug vanwege de huidige fietssluis geschikt voor wandelaars en fietsers, maar moeilijk toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. De politie stelde de eis om de sluis te plaatsen, zodat fietsers niet vanaf de brug de weg op zouden schieten.

Gemeente Heerhugowaard geeft aan dat er op dit moment wordt gekeken naar aanpassingen binnen de technische mogelijkheden om de toegankelijkheid van de brug voor gebruikers van scootmobielen en rolstoelen te verbeteren.
Pin It
Bekeken: 1470x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/