Ook in deze zware tijden is er vanuit het bedrijfsleven volop vraag naar bedrijfsgrond in Heerhugowaard. Omdat de meeste kavels op De Vaandel 1A al bezet of in optie zijn, wordt nu deel 1B tussen de Vaandeldrager en de percelen aan de Middenweg bouwrijp gemaakt. BAM Infra Regionaal verzocht de ophoging van het terrein, het dempen of juist graven van watergangen en aanleg van riolering en wegen. De klus zal in mei zijn voltooid.

Door de ligging langs de N194 is De Vaandel een mooie bedrijfslocatie. Deel 1B wordt nu bouwrijp gemaakt, in verband met de verkoop van 8.000 m2 grond aan ECS Livestock. Verder zijn alle 'zichtkavels', de kavels zichtbaar vanaf de doorgaande wegen, al verkocht of wordt over onderhandeld. Bij elkaar werd op 1A vorig jaar 2,3 hectare verkocht, onder andere aan Cervix BV, worstenmakerij Bas Gelijk, Fietsvoordeelshop (voor uitbreiding) en Anton Groep.

Tegelijkertijd is aan de zuidzijde van de N194 gestart met het bouwrijp maken van De Vaandel Zuid. Hier verrijzen in de toekomst het Expertisecentrum voor passend onderwijs en de woonwijk Hugo’s Tuin. Het bestemmingsplan hiervoor moet wel nog worden vastgesteld.

Voor de wezels die op 1B en Zuid leven zijn er maatregelen getroffen om leefgebied te behouden en te creëren. Er komen onder andere een faunatunnel onder de N194 en faunapassage langs de Middenweg. (foto: gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 1730x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/