Heerhugowaard Centraal


Vandaag, vrijdag 19 maart, is het Nationale Pannenkoekdag. De Waaier heeft rond 50 aan de stichting verbonden ondernemers en vrijwilligers gemobiliseerd om thuis ‘aan de bak’ te gaan voor de bewoners van de zorglocaties in de regio. Samen bakten ze ruim 2.000 pannenkoeken voor zo’n 15 zorginstellingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Egmond aan Zee, Schoorl en Nieuwe Niedorp.

Het is vandaag alweer de veertiende Nationale Pannenkoekdag. Traditiegetrouw gaan vooral basisscholieren in de weer voor ouderen. Zo werden in 2019 maar liefst 79.000 ouderen door zo’n 75.000 leerlingen verwend met verse pannenkoeken. Vorig jaar gooide corona roet in het eten en dit jaar ook weer. Vandaar dat De Waaier in de bres sprong om ouderen in zorginstellingen toch een klein geluksmomentje te bezorgen.

"Wow! Vanuit de hele regio ontvangen we foto's van ondernemers en vrijwilligers 'aan de bak' voor de bewoners van diverse zorglocaties in het kader van Nationale Pannenkoekdag", is te lezen op de Facebookpagina van De Waaier. "Iedereen in eigen keuken maar toch verbonden door deze mooie actie. Trots op ons betrokken netwerk!"

Met dank aan Klump’s, Pannenkoekenwinkel.nl, DEEN Broekerveiling, Duys Vers, Albert Heijn De Mare, ThuysVers en Jos Rood. (foto's: Facebook / De Waaier)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl