Heerhugowaard Centraal


Zondagmiddag heeft de politie de rijbewijzen van wegpiraten ingevorderd, terwijl ze met hun peperdure sportwagens deelnamen aan een Streetgasm toertocht. Een van hen reed daarna nog eens een tweede keer tegen de lamp. Hij wisselde toen snel van stoel met zijn passagier, een 38-jarige Heerhugowaarder, maar dat werd gezien. De copiloot werd ook op de bon geslingerd, omdat hij wist van het rijverbod.

Vanaf 13:30 uur kreeg de Zeeuwse politie meerdere meldingen over een stoet met exclusieve auto's op de snelweg. Rond Middelburg werd daarop een snelheidscontrole gedaan. Eén bestuurder reed 60 km/u te hard reed en moest zijn rijbewijs inleveren.

Niet veel verderop haalde de politie een tweede hardrijder van de snelweg. De 48-jarige man uit Laren was nota bene 's ochtends op de A2 nog zijn rijbewijs kwijtgeraakt, omdat hij met 200 km/u voorbij kwam scheuren. De Heerhugowaardse passagier deed nog een poging de schuld op zich te nemen door van stoel te ruilen, maar de politie had dit in de smiezen. Geen invordering van zijn rijbewijs, wel een bekeuring omdat hij wist van het rijverbod.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl