Heerhugowaard Centraal


Wethouder Annette Groot heeft het eerste exemplaar van het Gouden Dagen Vrolijke Voorjaar-doeboekje gekregen uit handen van Gouden Dagen-voorzitter Frits Weel. Het boekje is een cadeautje voor senioren in Heerhugowaardse woonzorgcentra en voor kwetsbare en eenzame senioren die zelfstandig wonen. Wethouder Groot is blij met dit gebaar van Gouden Dagen en De Pieter Raat Stichting. “Het is belangrijk dat we toch op een leuke manier bezig en geestelijk fit blijven, totdat we elkaar weer meer kunnen ontmoeten.”

In het Vrolijke Voorjaar-doeboekje staan puzzels, spelletjes en quizzen, maar ook voorjaarsrecepten, knutselwerkjes, een oefening in jongleren en meer. De boekjes worden door Pieter Raat-medewerkers en vrijwilligers verspreid bij bewoners van Hugo-Waard, De Raatstede en verpleeghuis Forum II. Het boekje gaat ook naar bewoners van aanleunwoningen, thuiszorgcliënten, Tafeltje Dekje-klanten, senioren van Magnolia. (foto: Theo Annes)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl