De 42-jarige man die dinsdagochtend dood in zijn woning aan de Rosa Manustuin in Heerhugowaard werd gevonden, is volgens de politie vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen. Een 37-jarige man zonder bekend woonadres is aangehouden.

De politie vond de dode man na een melding over een verdachte situatie rond zijn woning, aldus de woordvoerder tegen mediapartner NH Nieuws. De directe omgeving van het appartement is daarna afgezet voor uitgebreid forensisch onderzoek door mannen in witte pakken. Omdat de woning tegenover een basisschool is gelegen, trok de uitstalling van de politie veel bekijks.

De politiewoordvoerder wilde  nog niets kwijt over de doodsoorzaak en het vermoeden dat de man om het leven is gebracht. Voor buurtbewoners is het ook gissen. Er zouden veel verschillende mensen hebben gewoond en op het moment twee mannen,"maar niemand heeft echt contact met ze en we hebben ook niets gezien of gehoord".

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl