Heerhugowaard Centraal


Ruim één op de vijf huishoudens in Nederland heeft in deze tijd moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk werkten al samen met de Nederlandse Schuldhulproute en Halte Werk om inwoners en ondernemers met financiële problemen te helpen, maar ze zijn sinds kort ook aangesloten bij Geldfit.nl.

Geldfit biedt niet alleen een online test om de persoonlijke situatie beter in beeld te krijgen, maar ook advies over de aanpak van financiële problemen én welke lokale en regionale organisaties daarbij kunnen helpen. Nu is op de website ook informatie te vinden over het hulpnetwerk in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Mensen die liever bellen, kunnen Geldfit kosteloos bereiken via 0800-8115.

De verantwoordelijke wethouders Paul Verbruggen, Bert Fintelman en Marcel Reijven raden aan om tijdig aan de bel te trekken: "Zeker in deze coronatijd is het voor veel mensen steeds lastiger om rond te komen. Dat is niet iets om u voor te schamen. Op tijd aan de bel trekken en om hulp vragen, zorgt er voor dat schulden niet onnodig oplopen. Ook als u zelf geen geldzorgen heeft, maar mensen in uw familie- of vriendenkring wél, probeer dat dan bespreekbaar te maken en te verwijzen naar Geldfit.nl. Uw ogen en oren zien en horen misschien wel meer dan die van de hulpinstanties.”

Aanvullende informatie, tips en trucs zijn te vinden op komjijeruit.nl, de website die hoort bij de landelijke campagne 'Kom jij eruit?'. (foto: Pixabay)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl