Heerhugowaard Centraal


De politie van Heerhugowaard roept inwoners op om het ongenode gasten niet te maken. Dit naar aanleiding van een brutale insluiping die donderdag 8 april in de vroege ochtend plaatsvond bij een woning aan de Meidoornlaan. Rond 05:50 uur ontdekte de bewoner vier jongeren van ongeveer 13 tot 17 jaar oud in huis, nadat ze binnen waren gekomen via een raam dat op een kier stond. Bij de confrontatie eisten ze geld, maar bedachten zich daarna gingen er vandoor.

De politie raadt inwoners aan om ervoor te zorgen dat ongenode gasten niet zomaar binnen kunnen komen via open of niet afgesloten ramen en deuren. En dan niet alleen als men van huis gaat, maar ook wanneer kamers een tijd niet gebruikt worden of tijdens het slapen. Deze insluiping bewijst maar weer dat indringers soms ook toeslaan als bewoners thuis zijn. Ook raadt de politie aan om waardevolle spullen niet uitnodigend in het zicht te leggen, verlichting met een tijdschakelaar te gebruiken en goed hang- en sluitwerk te hebben.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl