Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00
De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie bevragen we onze bevlogen gasten wat zij hiervan vinden.

Sinds haar uitverkiezing als ‘Zakenvrouw van het jaar’  in 2017 heeft Elske Doets, naast het ondernemerschap, ruimte gekregen om haar opvattingen voor het voetlicht te brengen. In haar eigen bedrijf, Doets Reizen, spoort Elske de medewerkers aan hun individuele talent te ontdekken en ontplooien. Uit haar toekomstvisie is de Young Lady Business Academy voortgekomen.

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl