Van zaterdag 1 tot en met de nacht van dinsdag 4 mei werkt ProRail aan het spoor tussen Heerhugowaard en Hoorn, en van donderdag 6 tot en met zondag 9 mei tussen Hoorn en Enkhuizen. Tijdens de werkzaamheden is er geen treinverkeer en worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een aangepaste dienstregeling, omreizen, extra overstappen en tot een half uur extra reistijd.

Op beide trajecten worden diverse werkzaamheden uitgevoerd. Betonvoeten van de fundering worden vervangen, en bij een aantal stations worden de keerwanden en de bestrating van de perrons vernieuwd. Het werk vindt tijdens de vakantie plaats om zo min mogelijk hinder te veroorzaken voor reizigers.

Om precies te zijn duurt de stremming tussen Heerhugowaard en Hoorn van 1 mei 04:00 tot 5 mei 02:00 uur. Meer op ns.nl.
Pin It
Bekeken: 2110x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/