Museum BroekerVeiling en Wonen Plus Welzijn starten vrijdag 30 april De Ontmoetingsgroep in het museum. Het is de bedoeling dat de groep iedere vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur allerlei leuke en gezellige activiteiten gaat doen. Iedereen is welkom, maar de focus ligt op mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers, en wie de hele dag mee wil doen heeft een Wmo of Wlz-indicatie nodig.

Tijdens de koffie wordt gekeken wat de deelnemers graag willen doen of bekijken. Er wordt geteeld op akkertjes en geklust in de werkplaats. Er lopen dieren, er zijn bezigheden in het restaurant en activiteiten in en om het museum. De bijeenkomsten zijn informeel en er wordt structuur en ondersteuning geboden.  Tussen de middag kan gebruik worden gemaakt van een lunch.

Aanmelden kan via de casemanager van Geriant, de Wmo-organisatie van de gemeente, de thuiszorg of rechtstreeks bij Wonen Plus Welzijn. Een PGB kan worden ingezet.  Wie graag eerst wil vrijblijvend wil kennismaken kan zich aanmelden voor deelname tussen 14:00 en 16:00 uur. Hiervoor hoeft nog geen indicatie te worden aangevraagd.

Meer info krijgen en aanmelden via Wonen Plus Welzijn kan via Martine Raams of Susan Tijm (0226-318050 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Kijk ook op wonenpluswelzijn.nl en op Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl