00:00
55
00:00


Vrijdagochtend vond op de Kamerlingh Onnesweg (N194) in Heerhugowaard een aanrijding plaats, waarna een van de twee betrokken auto's in de naastgelegen sloot belandde. De bestuurder en zijn passagier waren ongedeerd en konden zelf op het dak klimmen. Daarna werden ze door hulpdiensten met een ladder de kant op geholpen.

Het ongeluk gebeurde op de ovatonde bij de Marconistraat. Stefan reed met Lazar richting werk toen ze naar eigen zeggen over het hoofd werden gezien door de andere bestuurder. "Ik kon niet naar links, kon ook niet naar rechts. Stoppen ging ook niet. We waren al voorbij hem en hij komt in een keer erin".  Daarna schoten ze de berm en eindigden ze midden in de sloot. Dankzij de hulpdiensten konden Stefan en Lazar zonder echt nat te worden naar de kant.

Ook de andere bestuurder is ongedeerd gebleven. Een berger heeft beide auto's geborgen. De weg was enige tijd afgesloten vanwege de berging.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl