Langedijk en Heerhugowaard hebben een fonds opgericht voor leuke ideeën om de fusie van de gemeenten feestelijk af te trappen en inwoners te verbinden. Inwoners, verenigingen, stichtingen en bedrijven kunnen een bijdrage uit het Dijk en Waard Fonds aanvragen voor culturele, sociale of sportieve plannen die de sociale verbinding binnen de fusiegemeente versterken. "Uw Dijk van een idee is goud Waard!"

Het voorstel mag van alles zijn: een gezamenlijk toernooi, een dansfeest, een ontmoetingsbankje of korenlint. De belangrijkste voorwaarde is dat de activiteit toegankelijk is voor inwoners uit beide gemeenten. Partnerschap tussen organisaties zowel uit Heerhugowaard en Langedijk wordt aangeraden.

Voor een activiteit met hooguit 20 deelnemers wordt een subsidie van maximaal 1.000 euro verstrekt, voor een activiteit van 21 tot 50 deelnemer maximaal 2.500 euro, voor een activiteit met 51 tot 100 deelnemers maximaal 5.000 euro en voor een plan voor 100 of meer deelnemers hooguit 10.000 euro.

Het idee moet vóór 16 juni ingediend zijn. Dan volgt voor 9 juli een bericht of de subsidie wordt toegekend. Meer informatie over bijvoorbeeld de voorwaarden is te vinden op samenwerkendijkenwaard.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl